İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Dil eğitimine erken yaşlarda başlamanın bilincinde olan kurumumuzda yabancı dil, temel eğitimin çok önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu hedeften yola çıkarak, İngilizce’nin yaşamın doğal bir parçası olarak, gerçek yaşantı durumlarını öğrencilere tatbik ettirecek aktif ve dinamik eğitim yöntemlerini ilke ediniyoruz.

İngilizce Eğitimi Programı;

Özel Zinde Anaokulunda çocuk gruplarına özel hazırlanmış olan uygulanan etkinliklerin ve eğitim müfredatlarının bütünü; görsel, işitsel ve duyuşsal zekalara ayrı ayrı hitap ederek, pasif kalmış yetenekleri ön plana çıkartılmakta ve çocuklarımızın farkında olmadan sağlam bir İngilizce temeli almaları sağlanmaktadır.

European Language Portfolio (Avrupa Dil Portfolyasu) olarak adlandırılan bu program; T.C. MEB tarafından onaylanmış, bütün Avrupa’da uygulanmakta olan bir eğitim modeli ile hizmet verir. Okul öncesinde uygulanan bu İngilizce eğitimi programı neticesinde, çocuklarımızın A1 Beginner seviyesinde ilkokula hazır olarak anaokulundan mezun olmalarını hedeflemekteyiz.