Hakkımızda

2017-18 Eğitim-Öğretim döneminde Eyüp Sultan’da 5000 m2 alan üzerine kurulu ve eğitime özel bir mimariyle tasarlanmış ilk kampüsüyle, öğrencileriyle buluşarak eğitim hayatına başlayan Zinde Okulları, “Bilimin ve bilgeliğin izinde” mottosuyla yola çıktı.

Adını ‘canlı’ olma ‘diri’ olma durumundan alan okulumuz, daima öğrenmeye iştiyaklı eğitim kadrosuyla öğrencilerine öz değerlerinden ayrılmadan evrensel ilkeleri özümsemiş, kendine güvenen, analitik düşünebilen, yabancı dil bilen ve gelişen teknolojiyi kullanabilen bir nesil yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Zinde Okulları, sorgulayan, merakının peşini bırakmayan, araştırarak doğru bilgiye ulaşmak için çaba sarf eden öğrenciler için, doğru zamanı planlar ve ortamı hazırlar. Öğrencilerin, edindikleri bilgileri günlük yaşamlarında kullanabilmeleri için gerekli sosyal etkinlikleri yapmayı amaçlar.

Değerlerini merkeze alan, estetik bakış açısını yakalamış, kültürlerarası diyalogları sağlayabilen, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilen ZİNDE nesilleri yetiştirmek üzere kurulan okulumuza sizleri de bekliyoruz.