Vizyon-Misyon

Vizyonumuz

Özel Zinde Okulları, “Merak ilmin hocasıdır.” görüşünü unutmadan çocukların sosyal, bilişsel, fiziksel, ruhsal ve manevi ihtiyaçlarını belirleyip destekleyerek kendini geliştiren, yenilikçi ve nitelikli bir nesil yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Misyonumuz

İnsan kişiliğinin oluşmasında önemli etkenlerden biri eğitimdir. Bunun bilinciyle hareket eden Zinde Okulları “kişilikli bir nesil ve insanlık için kişiliği dikkate alan ‘’bir eğitim sistemini hayata geçiriyor.

Zinde Okullarında öğrenciler;

• Özgüveni güçlü, iletişim becerisi gelişmiş, sorgulayıcı düşünen ve karar verebilen,

• Yaşam boyu öğrenmeyi kendine ilke edinmiş gelişime açık, manevi ve ahlaki değerleri kazanmış,

• Akademik ve teknolojik açıdan yeterli, analitik düşünme becerisi gelişmiş,

• Ailesine, ülkesine ve insanlığa hizmet etmeyi ilke edinmiş bireyler olarak yetişirler.

about