Spor & Sanat Akademisi

SPOR VE SANAT AKADEMİ

Alanında uzmanlaşmış öğretmenlerin denetiminde çocuklara spor ve sanat faaliyetleri sayesinde fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan sağlıklı bir yaşam kazandırmayı hedefleyen okulumuzda:

• Sporu günlük yaşamın bir parçası haline getirmeleri ve bir yaşam felsefesi olarak benimsemeleri amacıyla birçok branşta geliştirmelerine destek oluyoruz.

• Sanatta, onlara yaşamı, sanatı ve sanatçıyı anlayan farklı bir vizyon kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize, kendi yeteneklerini ve hayal güçlerini teknik beceri ile birleştirmek ve kendi stillerini geliştirmek için teşvik eden bir eğitim anlayışımız var.

• Sanatın ve sporun birey üzerinde nasıl iyileştirici etkisi olduğunun farkındayız ve inanıyoruz ki bizi geleceğe fiziki ve ruhsal açıdan doyuma ulaşmış bireyler taşıyacaktır.